Očarujúca aktualizácia starého domu na pláži

ID \ Studios AI dostal starý dom na pláži v Palm Beach očarujúcu aktualizáciu, ktorá znovu spája nehnuteľnosť s jej krásnymi oceánskymi okolitými oblasťami bez straty súkromia. Rozprávame sa s tímom, ktorý stojí za projektom, o inšpirácii a práci zahrnutej v tomto súčasnom pobrežnom prepracovaní.

Čo bolo krátke?

Dostali sme otázku, či máme záujem o modernizáciu rodinného domu. Cítili sme, že by inovácia premeškala príležitosti na lepšie výhľady, ktoré by sa dali získať pri novej stavbe. Zrazenie starého dreveného domu nám umožnilo použiť betónové platne a oceľové portály na maximalizáciu funkčných sklenených stien pokrývajúcich konzolové podlahy a strešné konštrukcie. Tento prístup viedol k silným čistým čiaram od interiéru až von, s veľkorysými previsnutými terasami do prvého poschodia a vznášajúcimi sa strešnými rovinami nad nimi.

Radikálna prestavba viedla k silným čistým čiaram od interiéru po von na oboch úrovniach, s veľkorysými previsnutými terasami v prvom poschodí a vznášajúcimi sa strešnými rovinami nad nimi.

Aké boli niektoré z výziev webu?

Aby sme prekonali problémy s ochranou súkromia, navrhli sme dramatickú dvojposchodovú rezanú stenu čepele z pieskovca rezanú a umiestnenú blízko hranice. Otvorili sme dom s rozsiahlym sklom od podlahy po strop, ale vrstvené výsadby veľkými listami pre ochranu súkromia.

Čo zvažujete pri navrhovaní pobrežného prostredia?

Musíte zarábať na názoroch a na živých zážitkoch z pobrežia. Udržiavame príležitostnú, sofistikovanú, skúsenú filozofiu dizajnu základne s bezproblémovou integráciou a tokom vnútorných a vonkajších priestorov. Odolné povrchové úpravy a vybavenie boli nevyhnutnosťou a používali čo najviac prírodných materiálov.

Rozsiahle dielo domorodého umelca Mavisa Ngallamettu udáva tón v obývacej izbe. Okrúhly konferenčný stolík a satelitný stôl Altone 'Sky' skončil v piesku zafarbenom v popole, oba od Fanuli. Ručne tkaný koberec z bambusového hodvábu „Kashi“ v sladkého drievka z Boyd Blue.

Na kuchynskom ostrove sú drevené stoličky Kristalia „BCN“ od spoločnosti Fanuli.

Opíšte dokončený domov?

Podhodnotené a nedbanlivo prepracované - chceli sme, aby sa cítil ľahký, vzdušný, otvorený a pobrežný bez toho, aby sa zdalo byť vynaliezané. Spojenie pozemku s vodnou hladinou je čarovné, orámované dramatickou dvojposchodovou pieskovcovou stenou zachránenou z pôvodného domu, vedľa stromu, ktorý vrhá nádherné svetelné vzory. Architektúra je dramatická, ale podhodnotená, s previsnutými rovinami terás a krásne integrovanými vlastnými zinkovými „žraločími nosmi“ na strechách so žľabmi, ktoré rámujú strešné roviny.

V hlavnej spálni pribudla k pobrežnej atmosfére dielo Martine Emdur. Architekti otvorili dom s rozsiahlym sklom od podlahy po strop v spálňach a kúpeľniach pre hostí.

Sklo v kúpeľniach na severe bolo udržiavané priezračné a na ochranu súkromia sa inštalovali vrstvy výsadby s veľkými listami, čím sa vytvoril pocit „strediska“.

Ako projekt reaguje na svoje pobrežné prostredie?

Výhľady z obytných priestorov nie sú ničím iným v tom, ako zachytávajú a smerujú k svojmu prostrediu.

Šesť metrov vysoká, rezaná pieskovitá stena čepele bola umiestnená blízko hranice a pôsobí ako dynamické pozadie terás a záhrady.

Ako vlastníci využívajú priestor?

Dom bol pôvodne určený ako víkendy a dom je teraz doma na plný úväzok. Hovorí sa, že je radosťou žiť, pretože je naplnená svetlom a napojená na vodu.

Tagy:  kuchyne Vianoce Život a stravovanie 

Zaujímavé Články

add