Luxusná usadlosť na koňskom dostihu

Silné rodinné puto vyvolalo túžbu po rozšírení tejto usadlosti na koňských dostihoch v blízkosti Geelong. Architektonická firma Tecture sa zapojila do domu Ceres Gable House prostredníctvom Geelong staviteľov, postavených Wilsonom, ktorí tiež predtým rozšírili dom pôvodne postavený v 90. rokoch. Majitelia teraz požadovali väčší životný a jedálenský priestor, aby sa postarali o rodinu a budúcu generáciu.

Hovorili sme s tímom na prednáške o krátkych a výzvach spojených s navrhovaním luxusného domu pre vidiecke prostredie.

Aké boli výzvy webu?

Návrh zahŕňal vytláčanie pôvodnej stopy na sever a vyžadoval iba určité vnútorné úpravy stien, aby sa vytvorili luxusnejšie priestory. Posunutím chodby sa nám podarilo vytvoriť formálny záznam, ktorý udáva tón priestorového usporiadania. Výzva vyžadovala oceľové konštrukcie potrebné na vytvorenie štruktúry portálu, ktorá je hlavným prvkom architektonického dizajnu s mierkou a čiastočným konzolovým ramenom.

Popíšte dokončený domov a aké sú vaše obľúbené dizajnové prvky?

Domov je zlúčením súčasného života s jemnými odkazmi na kone, ktoré súvisia s duchom miesta. Vytvorili sme žalúziový dizajn, ktorý umožňuje sekundárne svetlo preniknúť do vnútorných priestorov a zároveň ich chrániť pred slnkom. Vo vnútri sa mužské tóny miešajú s mäkkými krivkami na príslušenstve a kovaní. Milujeme balkónové okná, ktoré umožňujú otváranie stien obývacej izby a jedálne a spojenie s vonkajšou časťou.

Ako doma reaguje na vidiecke prostredie?

Vytvorením veľkého zasklenia štítov má domácnosť silné vizuálne spojenie so svojimi okolitými oblasťami. A zďaleka sa zdá, že plavák ľahko nad zemou.

Čo informovalo o výbere tvaroviek a povrchových úprav?

Domov je na dostihovej farme, takže sme chceli zabezpečiť, aby materiály mali jemné referencie na miesto. Vybrali sme si bohatú a teplú paletu, ktorá sa odvážne spája s architektúrou s pretrvávajúcou silou a robustnosťou.

Boli majitelia spokojní s popravou? Ako využívajú priestor?

Milujú zábavu a otvorením a zväčšením obytnej zóny sme dokázali vytvoriť luxusnú kuchyňu s priestrannou komorou. Dom má väčšie tokové a zónové oddelenie medzi jeho hlavnými funkciami - život / spánok / zábava vonku. Majitelia si užívajú relaxáciu vo vnútri s veľkým zasklením otvoreným, aby sa odhalil výhľad, alebo zábavný bazén v oblasti alfresco vytvorenej konzolou budovy s kompletnou vonkajšou kuchyňou.

Aká je príťažlivosť krajiny žijúcej na tomto mieste?

Byť izolovaný od zhonu mestského života a zároveň byť v tesnej blízkosti spoločenských aktivít a práce. Vďaka trom rodinným nehnuteľnostiam umiestneným na výmere vytvára hojná krajina pokojné prostredie so životným vybavením, ktoré je vzdialené len pár krokov od domu.

Nájdite viac luxusných vidieckych domov v júnovom / júlovom vydaní Belle - v predaji už teraz!

Tagy:  Kúpeľňa a práčovňa Vianoce zdobenie 

Zaujímavé Články

add